Werken Bij POINT2IT

Een interessante Werkgever

Op zoek naar een nieuwe baan? Kom werken bij Point2IT. Hé ICT-specialist, ben je op zoek naar een werkplek waar aandacht is voor talent en werkplezier? Dan word je vast blij van onze bedrijfscultuur. Met een team van een tiental experts leveren we beheer, beveiliging en cloud-oplossingen voor diverse ondernemers. Dat doen we met de beste hardware én een eigen datacentrum. Do you like IT? Kom dan werken bij Point2IT

2 the point.

Kennis en werkplezier zijn onze drijfveren. Voor Point2IT is dit namelijk niet zomaar een baan maar een manier om ons talent te benutten. We helpen ondernemers dagelijks door de wirwar van moderne technologie. Het geheime wapen: blijven leren. Door zelf mee te gaan met innovaties binnen cyber security, cloud-oplossingen en beheer blijven we up-to-date. Dat is geen ‘opgave’ maar gewoon iets waar we blij van worden.

Ruimte voor

Ruimte voor persoonlijke groei

Sport

Sport abonnement

Veel vrijheid

Veel vrijheid in je werk

Leuke

Leuke Teamuitjes

Kom bij ons werken You can do it.

Op zoek naar een uitdagende IT-baan in Zeeland? Bekijk welke vacatures we momenteel open hebben staan en stel jezelf aan ons voor. We bieden jou een goed salaris, de beste hardware en ruimte voor persoonlijke groei. Waar wacht je nog op? You can do IT!